Menu

Klubbens historie

 

Gundsølille SG&IF er en sammenslutning af to idrætsforeninger i området; Ågerup Boldklub og Gundsølille. Ågerup Boldklub blev stiftet i 1908 og voksede sig gennem årene til en storklub med tre hold. Det bedste hold spillede kampe mod storklubber som Glostrup, Roskilde og Holbæk.
I 1923 stiftedes en fodboldklub i Gundsølille. Tolv år senere, i 1935, rykkede den til Ågerup.
Også dengang samledes penge ind ved forskellige arrangementer.
Den 18. februar 1948 blev klubberne lagt sammen og kom til at hedde GSG&IF. Udover fodbold tilbød klubben følgende aktiviteter: håndbold, gymnastik, skydning, badminton og folkedans; aktiviteter, der også eksisterer i dag.

Gennem de sidste 30 år har klubbens førstehold hørt til i serie 4 med afstikkere til serie 3 og serie 5. Der har som udgangspunkt altid været to seniorhold samt repræsentation i de fleste ungdomsrækker.

Det lægger vi vægt:

I fodboldafdelingen lægger vi vægt på at vores spillere opfører ordentlig på banen, viser respekt for dommer og modspillere. Vi lægger også vægt på at forældrene er rollemodeller for børnene og at de opfører sig ordentlig på sidelinjen. Hvis man nu skulle være i tvivl, så læs de 10 gode forældreråd her.